Cases


ONVZ - jaarlijks concertdiner 230 gasten
In het najaar van 2009 presenteerde Select Catering voor het eerst met groot succes en veel trots de uit 1938 afkomstige Berkel snijmachines tijdens het jaarlijkse concertdiner van zorgverzekeraar ONVZ. Met een grote diversiteit aan gesneden vleeswaren, was er voor ieder wat wils.
Personeelsfeest

Stedelijk Museum - heropening 2600 gasten
Tijdens de tweedaagse tijdelijke heropening van het Stedelijk Museum trokken de authentieke Berkels veel bekijks. Dat de rode en zwarte snijmachines museumstukken zijn, was te merken aan de reactie van menig kunstliefhebber die te gast was in het Stedelijk Museum. Velen zagen de vooroorlogse snijmachines aan voor de nieuwe kunstwerk aanwinsten van het museum.
Opening Stedelijk Museum

Privé huwelijk 220 gasten
Voor Select Catering was het een eer om deze belangrijke dag, voor het liefdespaar en haar gasten, tot in de puntjes te mogen verzorgen. De zwarte laqué snijmachine was een gewaardeerde toevoeging aan de gehele culinaire toewijding op deze mooie dag.
Catering prive feest

Exact 90 gasten
Voor het internationale karakter van het International Business Network congres van Exact, zijn vleeswaren vanuit verschillende landen aangeboden door Rodriques. Dankzij de haarfijne precisie van de machines konden overheerlijk gesneden vleeswaren voorgeschoteld worden aan de gasten.
Berkel snijmachine